Atelier 12

ATELIER 12 Marc Hendriks, Tuin- en Landschapsarchitectuur is een klein, deskundig en krachtig ontwerpbureau en bestaat sinds 1983. De inspirator en oprichter van Atelier 12 is Marc Hendriks, tuin- en landschapsarchitect bnt. Marc Hendriks is erkend tuin- en landschapsarchitect bnt (bond Nederlandse tuinarchitecten) en lid van de NVTL (Nederlandse Vereniging voor Tuin- en Landschapsarchitectuur).

 

Marc Hendriks heeft de opleiding, kennis en passie in huis die nodig is om een goed tuinontwerp te maken helemaal naar de specifieke wensen van de opdrachtgever. Ontwerpen is een creatief en uitdagend proces.Voor ieder ontwerp zoekt Marc Hendriks naar verrassende en vernieuwende idee├źn. Samenwerking met u is erg belangrijk, het wordt immers uw tuin. Met oog op sfeer en detail legt hij grote en kleine tuinen aan. Binnen uw budget ontwerpt het atelier zowel moderne tuinen, romantische tuinen en klassieke tuinen. Marc Hendriks heeft zich ook gespecialiseerd in landelijk of natuurlijke en ecologische tuinen die naadloos integreren in de omgeving.

 

Atelier12 maakt van uw tuin een droom: een plek om je in terug te trekken, om kinderen in te laten spelen maar ook om naar te kijken en van te genieten.

 

Kortom een tuin met een eigen gezicht, dat wil ATELIER 12 voor iedere tuin

Marc Hendriks

 

Schuttersweg 12

6585 KR Mook

 

t 0620173884

info@atelier12.nl