Tuinontwerp

U bent opzoek naar iets meer dan zomaar een tuin? Elk tuinontwerp van Atelier 12 is uniek, het wordt be├»nvloed door de wensen en het karakter van de bewoners. Marc Hendriks ontwerpt voor u een tuin en geeft advies over het gebruik van juiste materialen en beplantingen. Hij neemt uitgebreid de tijd om samen met u tot een prachtig ontwerp te komen. Ieder mens is uniek, dus elke tuin moet uniek zijn. 

 

Een tuin vormt een schakel tussen de leefruimte in huis en de leefomgeving buiten.

Uw tuin krijgt sfeer door schitterende kleurcombinaties van bloemen, bladcontrasten, bijzondere struiken en hagen, prachtige ornamenten en mooi vormgegeven terrassen. Afgestemd op uw wensen, stijl en manier van leven komt een ontwerp tot stand. 

 

Met de praktijkervaring en vakmanschap zal Atelier 12 voor uw tuin een heldere basis ontwerpen met mooie lijnen en vormen. Een originele plantenkeuze is daarbij belangrijk. De beplanting kan bestaan uit inheems materiaal, ouderwetse planten of planten die de tijdsgeest volgen. Er zal ook rekening gehouden worden met uw tuinervaring en de beschikbare tijd voor het onderhoud. De tuinen van Atelier 12 hebben weinig onderhoud nodig plantencombinaties zijn vaak op de natuur ge├»nspireerd en worden dicht bij elkaar gezet en de bodem wordt bedekt met planten of schors waardoor onkruid niet ontkiemd. Door goede communicatie ontstaat er een tuin waar u zich helemaal in thuis voelt. 

 

Een tuin die blijft groeien zoals het bedoeld was en een tuin die elk jaar mooier wordt. De sfeer, zon en schaduw, de geuren, de jaargetijden; een goede tuin is niet in woord of beeld weer te geven, het is een belevenis, een ervaring die je bij blijft.

Marc Hendriks

 

Schuttersweg 12

6585 KR Mook

 

t 0620173884

info@atelier12.nl